Vigtig information om dit SGO medlemskab

VIGTIG INFORMATION OM DIT SGO MEDLEMSKAB

SGO ordningen er rigtig populær i de 7 klubber der er tilsluttet ordningen, og medlemmerne bruger ordningen rigtig meget, hvilket selvfølgelig også er intentionen.

Der er dog et par klubber, hvor den store succes giver lidt bagslag, nemlig dem der har åbent med sommergreens hele året, for i vintermånederne (December, Januar og Februar) er der rigtig mange der bruger netop disse to baner, hvilket betyder et markant højere slid på banerne. En vintergolf runde svarer i slid til ca. 7 almindelige runder.

Det har været et ønske at der i ordningen tages hensyn til dette, og derfor er det besluttet at ordningen fra 1. januar 2022 ændres, så den gælder i perioden fra 1. Marts til 30. November, altså 9 måneder.

Ordningen blev i 2016 reguleret med kr. 100,- til kr. 900,- pr. år da vi fik de ekstra 2 klubber ind i ordningen og er ikke blevet reguleret siden. Pr. 1. januar 2022 reguleres prisen til kr. 995,-

I forbindelser med disse to ændringer er det samtidig besluttet, at en udmeldelse af SGO ordningen kan ske indtil 30. November 2021, herefter er medlemskabet gældende fra 1.1.2022, og opkræves sammen med dit kontingent.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email